You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
You are viewing the article in preview mode. It is not live at the moment.
Home > Baksystem > Eierapp oppsett
Eierapp oppsett
print icon

Denne manualen gjelder for versjon 23.7.1 eller nyere

Appen kan per dags dato bare brukes på Android mobiler (15/09/2023)

Eierappen gir eiere en bedre oversikt over sine biler

Per i dag er det TDS som må legge inn eieren

Under er en beskrivelse av funksjonene i "Eier" tabellen i Adminprogrammet med bilder fra hvordan funksjonene ser ut i appen

Appens meny

I flere av funksjonene kan man skru av og på tidsrom for informasjonen som skal vises

For å velge vogner/sjåfører må man huke av på venstresiden og så sveipe til venstre. Flere kan markeres samtidig

Monitor - Vogner - Når dette feltet er aktivt så vil appen gi mulighet til å vise alle vogner som tilhører eieren. Og gir en oversikt over status til vognen (Liste og på kart)

Sveip til venstre på vogn for å se kjøretøy på kart.

Alarm - Alarmer - Når dette feltet er aktivt så vil appen gi mulighet til å vise alle vogner til eier som er i alarm. (Liste og på kart)

Meldinger - Melding - Når dette feltet er aktivt så vil appen gi mulighet til å sende meldinger til eierens Vogner / Sjåfører

Turer - Turer - Når dette feltet er aktivt så kan en se antall turer som er kjørt av hver bil (Ligger ikke i admin per i dag)

Skift - Skift Beløp - Når dette feltet er aktivt så kan en se beløp innkjørt, Kontant/Kreditt (Ligger ikke i admin per i dag)

Svar-Historikk - Svarmønster - Når dette feltet er satt så kan en se antall turtilbud besvart (Ja / Nei / Timeout / Ingen kontakt)

Hastighet - Kjøremønster - Når dette feltet er satt så kan en se kjøremønster

Døgninndeling - Tidsrom - Når dette feltet er aktivt så kan en se turenes fordeling (Dag / Natt / Kveld)

Miljøfunksjon - Miljø- Når dette feltet er satt så kan en se miljøutslipp (CO2/nox)

Verifikasjon - Når dette feltet er aktivt så vil appen kreve 2 faktor autorisjon med SMS under pålogging

Merkevare - Når dette feltet er aktivt så vil appen gi mulighet til å hente bilde fra sentral tabellen og benytte dette

Data legges inn fra app, ingen funksjon for å slå av/på

Bilde - Feltet bilde i eier tabellen benyttes av appen for at eier kan ta bilda av seg selv og laste dette opp til baksystemet.

Feltet bilde i vogn tabellen benyttes av appen for at eier kan ta bilde av sine biler og laste dette opp til baksystemet

Feedback
0 out of 0 found this helpful

scroll to top icon